VÅRA PRODUKTER
Vårt mjuka tunnbröd, Fjällbröd, har sitt ursprung i en gammal brödtradition från norra Sverige. Det passar lika bra till goda vardagssmörgåsar som till eleganta räksmörgåsar och används både i hemmet och inom storkök.

Brödet bakas av vete-, råg- och flerkornsmjöl i ett modernt bageri i Lidköping. Allt vårt bröd fryses in direkt efter avbakning, för att vi ska kunna tillhandahålla en produkt som efter upptining är så gott som nybakad. Brödet tinar på några få minuter i rumstemperatur, det kan också värmas i mikron.

Det här är det mest traditionella receptet, så bakade man förr...
Läs mer här...

I vetekakan har har vi valt att endast använda vetemjöl, detta ger...
Läs mer här...

Flerkornsprodukterna är våra nyttigaste produkter, där har vi blandat...
Läs mer här...

Mingels är en minivetekaka som är cirka 4 cm i...
Läs mer här...